Poliittinen Piraatti Nyt blogahtaa

Keskustako johtaa suomen tulevaisuuteen virsin ja rukouksin?

Keskustan puoluevaltuuston kokouksessa veisataan virsiä ja ylistetään Jumalaa. Onko tämä nyt se puolue jonka haluamme johtamaan tätä kansaa kohti tulevaisuutta?

http://www.suomenmaa.fi/etusivu/7201235.html

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän JarmoHalttu kuva
Jarmo Halttu

Ihan järkyttävää, että tällaiset vanhoilliset voimat näyttävät nykysin Suomessa jylläävän? Ensin Persut ja nyt Kepu! AAAPPUUVA!

Käyttäjän ollimarkkanen kuva
Olli Markkanen

Älä unohda Kristillisdemokraatteja. Onneksi näillä ei yhdessä ole yli viidenkymmenen prosentin kannatuksia luvassa. Tulisi mielenkiintoinen hallitus.

Käyttäjän tuomasheikkila kuva
Tuomas Heikkilä

Muistakaa toki että uskontofobia on homofobian kaltainen sairaus.

Käyttäjän ollimarkkanen kuva
Olli Markkanen

Muistakaa myös että hauki on kala ja uskonnon sekoittaminen politiikkaan katastrofi.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Ensimmäinen väite on epäilemättä tosi, mutta sen relevanssi käsitellyn aiheen kannalta kyseenalainen.
Jälkimmäinen väite kaipaa perusteluja.

Käyttäjän ollimarkkanen kuva
Olli Markkanen Vastaus kommenttiin #8

Relevanssi on se vitsi siinä, rinnastin sen niihin edellisiin tosiseikkoihin totena mutta yhtä relevanttina.

Perusteluja?

Meillä ei ensinnäkään ole kaikilla sama uskonto. Tämän takia on idioottimaista pakottaa sekä uskonnottomia että kaikkien uskontojen jäseniä toimimaan yhden uskonnon uskomusten mukaan.

Eikä kaikilla näillä samankaan uskonnon jäsenillä ole yhtenäiset näkemykset. Yhdelle Jumala sanoo yhtä ja toiselle toista.

Valtion päättäjien Jumalako on sitten oikeassa ja näiden arvojenko mukaan pitäisi lakeja säätää?

Jos semmoinen katastrofi sattuisi että ne ihmiset jotka nyt tekevät päätöksiä sen mukaan mitä Jumala heidän mielestään tahtoo pääsisivät kunnolla valtaan, rupeaisi ihmisillä olemaan kohta varsin ikävää.

Pyhät kirjat kieltävät vähän kaikenlaista ja ne asiat mistä ne eivät varsinaisesti puhu saadaan kyllä sovellettua rivien väliin helposti. Kieltoja luultavasti rupeaisi herumaan niin meikeille, päihteille kuin viihteellekin. Jonkinnäköistä sääntöä voi helposti tulla esimerkiksi pukeutumisellekin. Tasa-arvokehitys voidaan heittää roskakoriin sillä nainenhan on heikompi astia ja kuuluu lapsia tekemään ja hoitamaan.

Tänne on jo yritetty perustaa sharia-lakia kannattavaa islam-puoluetta, mikä varmasti onnistuukin jossain vaiheessa saamaan kannattajakorttinsa kasaan. Monissa maissa muslimit ovatkin vallassa ja sen mukaisia tuppaavat laitkin olemaan.

Onneksi suurta osaa suomen kansasta ja poliitikoista uskonto ei pintaa enempää kiinnosta.

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen

Kiitos linkistä.

Mahtava perinne. Toivottavasti aamuhartaus ja virret kuuluvat Keskustan puoluevaltuuston kokous ohjelmistoon tulevaisuudessakin, ja mikseivät kuuluisi. Hieno ja positiivinen juttu kerrassaan!

Käyttäjän perttupulkkinen kuva
Perttu Pulkkinen

Kiitos vinkistä, minusta tämä on päinvastoin positiivista, ja kävinkin siksi jättämässä kannustavan kommentin Suomenmaahankin. Eikä tuon ko. virren säveltänyt Sibelius ollut mikään tunari, vaan lahjakas säveltäjä, professionaali.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Kunpa Suomea johdettaisiinkin rukouksin. Tässä maassa ei ole enää Jumalan pelkoa. Kovasti mietitään mistä leikataan, tai paljonko otetaan velkaa tai paljonko veroja korotetaan. Pitäisi rukoilla ja antaa kunnia Jumalalle niin kansan(talouden) kohtalo kääntyisi.

Käyttäjän ollimarkkanen kuva
Olli Markkanen

Millähän tavalla se konkreettisesti vaikuttaisi? Ihmiset saisivat yhtäkkiä lisää rahaa tyhjästä? Yritykset saisivat lisää rahaa tyhjästä? Valtio saisi lisää rahaa tyhjästä?

Taitaa olla niin että saarnaajat ja seurakunnat saisivat enemmän rahaa tyhjästä. Ei sillä lailla kansantalous nouse.

Käyttäjän PauliJuhaniPitknen kuva
Pauli Pitkänen

"Vanhurskaus koroittaa kansan, mutta synti on kansakunna häpeä:"

Keskustalla on myönteinen suhde kirkkoon ja se on oikea lähtökohta, mutta se ei ole politiikan väline, kuten kristillisillä. Taivasten valtakunta ei ole tästä maailmasta, vaikka vaikuttaa tässä maailmassa.

Eduskunta,koulut aloittavat kautensa Jumalanpalveluksella.Se on kaunis tapa ja sinne osallistuminen on vapaaehoista ja kurttuulillista.

Toimituksen poiminnat