Poliittinen Piraatti Nyt blogahtaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Gallupit ja siniset

Aatteiden alennusmyynti

Kuten hyvin tiedämme, joulun jälkeen koittavat railakkaat alennusmyynnit, joissa viisas kuluttaja voi saada edullisia tuotteita hyvinkin halvalla.

Ja miksipäs ei. Kauppiaat riehaantuvat yrittämään hyvää tilikautta ja myyvät ilman katteita.

Kunhan vaan tavaraa saa ulos äkkiä. Mitäpä siitä jos tulee persnettoa! Voi niitä Hulluja Päiviä! Kaikki on kaupan.

Sininen hulabaloo – ilmainen turvapaikanhylkäysvakuutus

Sinisten oma tie vailla äänestäjiä

Sinisten tulevaisuus on äänestäjien käsissä. Siniset ministerit ja kansanedustajat ovat nyt perussuomalaisten äänillä kuninkaita. Omia äänestäjiä ei heillä ole, heidän gallup-kannatuksensa on prosentin luokkaa, joka sekin on saavutus.

Yleensä puolueet edes yrittävät niiata ja kumartaa äänestäjiensä puoleen, mutta sinisillä ei ole ketä kumartaa. Siksi he ovat täysin omien mielipiteidensä vankeja. Jos tuntuu siltä että hyvin menee niin sitten menee, kukaan ei opponoi.

Demokratiasanomaa Pääsiäisenä a la Hjallis

Lukiessani Iltalehdestä toimittaja KIA KILPELÄISEN kirjoitusta demokratian tilasta Suomessa pohjaten Hjallis Harkimon blogikirjoitukseen jäin ihmettelemään sitä, miksi Hjallis ei ole puhunut kokoomuksen demokratian tilasta yhtään mitään. Tuohon sain selvyyden, kun luin itse Harkimon blogikirjoituksen, jossa on kuin onkin sivallettu myös Harkimon oman puolueen kokoomuksen tilaa nykyisin.

Persuus kuluu

Uskomatonta hälinää pääministeri Sipilän, hallituksen ja muka valehtelun tiimoilta. Kyllä pääministerin, hallituksen ja huoltoaseman baarien keskustelukerhojen keskeinen teema ja erilaiset ennusteet liikkuivat persujen puoluekokouksen teemoissa. "Mitä jos Halla-ahosta tulee puheenjohtaja?"
Jos pääministeri ja hallitus eivät olisi vakavissaan pohtineet vaihtoehtoja niin he eivät olisi hoitaneet tehtäviään vastuullisesti.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä