Poliittinen Piraatti Nyt blogahtaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Hermomyrkky

Julia Skripal haluaa palata kotiin


Jo useasti maailman kuolettavimpaan myrkkyyn altistunut Julia Skribal haluaisi palata kotiinsa Venäjälle, mutta Britannia ei halua häntä laskea kotimaahansa. Skripal ja hänen tyttärensä on siirretty suojaan salaiseen paikkaan. Lieneekö vieläkin pelko, että hermomyrkky voisi tappaa myös lähellä tai jopa kosketuksissa olevia muita ihmisiä? 

Yulia Skripal on puhunut ensimmäistä kertaa

"Isä on kunnossa ja minä tulen kotiin".

Hänen isänsä ja entinen vakooja Sergei Skripal, 66, on myös kunnossa, vaikka aivan varmasti tappava myrkky, eli novichok tappaa. "Vain tippa, eli 10 milligrammaa hermomyrkkyä ihmisen iholla tai hengitysteissä riittää tappamaan ihmisen", tiesi eräs suomalainen kertoa suomalaisessa uskottavassa mediassa. Uskottavat levitti ensin totuutena, että myrkkyä oli käytetty auton ilmastoinnin kautta, matkalaukussa, koti-ovella ja vaikka missä. Totuutta ei tiedä edes Suvi Lindenin partneri ja sittemmin kuollut asekauppias.

Koostettu TOTUUS: TAPAUS SKRIPAL

Entinen venäjän upseesi ja kaksoisagentti Sergei Skripal myrkytettiin hermomyrkyllä Brittein Salisburyssa 4.3.2018. Myös hänen tyttärensä sai hermomyrkkyä mutta ilmeisesti pienemmän annoksen ja on hyvää vauhtia toipumassa. Sergei Skripal lienee yhä sairaalahoidossa, todennäköisesti nukutettuna ja Atropiinitiputuksessa. Mahdollisesti hänelle on tehty verensiirtokin ("verenvaihto").

Salisburyn hermomyrkky-isku oli terroriteko joka herättää lisää kysymyksiä

 

Kriittinen lukija kysyi, mikä edellisen blogini tarkoitus oli.  Se käsitteli aihetta nimeltä Salisbyryn myrkytysmurhaisku, Skripal case eli Skripalin tapaus, tai Britannian viimeisin terrori-isku, ihan miten vain haluamme sitä nimittää.  Sekä mm. Suomen toimenpiteitä tapahtuneen tiimoilta.

*

Vastaan esittämällä muutamia kysymyksiä:

Miksi Britannia toimi niin kuin toimi?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä