Poliittinen Piraatti Nyt blogahtaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Lainkäyttö

KKO: Kunniaväkivalta, murhauhkailu ja -valmistelu laillistettu virallisesti?

Nyt se on sitten laillista! Sharian paikallissovellusta virallistetaan Suomessa?  Hahhaa! Mites nyt suu pannaan, vääräuskoiset kantasuomalaiset? Korkein oikeus tosiasiallisesti laillisti kunniamurhan valmistelun ja sharia-väkivallan käytön ja sillä uhkailun tietyissä kansanryhmissä. 

Laki ja varjolaki

Tarkoituksenani on uusia viime keväinen tutkimusreissu Siperiaan ja tällä kertaa suuntana on Altai-vuoristo Mongoliassa. Viime vuotisen tutkimusreissun rahoitti Oslon Yliopisto, mutta ensi kevättalven matkalle tarkoitukseni on hankkia yksityistä rahoitusta.

Aloitin tiedustelemalla Poliisihallitukselta mahdollisuutta kerätä tätä tarkoitusta varten rahaa "yleisöltä". Tiedän toki mm. entisenä Lionsin presidenttinä että tuo varojen keruu on riittävän hankalaa jo yleishyödylliselle yhteisölle, yksityisestä puhumattakaan.

Näin Poliisihallitus vastasi:

Hallitsematon maahanmuutto johtaa hallitsemattomaan lainkäyttöön

Ihmiset / yritykset eriarvoisessa asemassa lain edessä.

Espoon kaupungin viranomaisia on kehotettu toimimaan mahdollisimman joustavasti pakolaisasioissa. Oletettavasti tilanne on näin myös muualla päin Suomea.  Tämä on johtanut siihen, että kaupunki / rakennusvalvonta saattaa ihmiset eriarvoiseen asemaan lain edessä sekä lupien hakemisen osalta että toisaalta valikoivan yritystoiminnan tukemisen muodossa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä