Poliittinen Piraatti Nyt blogahtaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Viihde

Uusin Star Wars -kohu paljastaa kuinka ihmisten kokemuksia mitätöidään

Eilen Yle uutisoi, että Star Wars -elokuvan saama murskakritiikki somessa oli venäläisten trollausta - The Last Jedi -elokuvan arvostelijat eivät olleetkaan faneja

Uutisen mukaan Venäläiset hakkerit olisivat vastuussa elokuvan herättämästä huonosta pöhinästä.

Ronald Reaganilla oli kylmän sodan aikana Tähtiensota-projekti, mikä epäonnistui. Nyt oli Venäläisten vuoro yrittää, ja se meni sentään vähän paremmin.

Kuinka viihde vaikuttaa?

Jokainen tuntee jonkun, joka viljelee tv-ohjelmien lausahduksia satunnaisilta tuntuviin asiayhteyksiin. Jotta lausahduksen kuuntelija edes voisi ymmärtää mitä nyt tarkoitetaan, jos lausahdus edes on muuta kuin pilkkua vastaava asia, pitäisi tietysti olla joskus katsonut kyseinen pätkä ohjelmasta ja vielä muistaa samainen pätkä juuri tuolla hetkellä. Jos muistaminen ja yhteinen yhteisymmärryshetki tapahtuu, niin se lisää ihmisten yhteisöllisyyden tunnetta. 

Tai se, että nyökkäilee vain, vaikkei sanoista ymmärrä mitään.

Oi Saara Saara, miksi nauroit?

Mitään ei pitäisi juhlia ennen kuin lopputulos on selvillä. Britannian X Factor -kilpailun finaaliin edennyttä Saara Aaltoa juhlittiin ja hehkutettiin Helsingin Senaatintorilla viikko sitten tuhansien ihmisten ja ilotulitteiden voimalla.

Vähäinenkin munaus riittää yleensä pilaamaan menestyksen kuin menestyksen, mikäli se on tarpeeksi näyttävä ja tapahtuu ratkaisevalla hetkellä. Suomalaiset valitettavasti hervahtivat jälleen kerran slaavilaisperäiseen fiilistelyyn ja repivät peliverkkarinsa ennen ratkaisevaa finaalia ja äänestystä.

Miksi mediassa ja politiikassa valheella ei ole enää väliä?

Tänä päivänä ei enää näytä olevan väliä sillä puhutaanko mediassa valhetta vai totta. Somessa ja vaihtoehtomedioissa(MV) valehdellaan.  Politiikassakin valehdellaan, populistit valehtelevat.  Yhä useammin käy niin että suuren yleisön puolelta totuus torjutaan ja valhe hyväksytään ja siitä tuleekin uusi totuus, totuuden puhujia pidetään sen jälkeen valehtelijoina.

Södermalmissa räjähti myös viihteen kaipuu

 

Perjantaina aamupäivällä Södermalmissa eräs tavallinen mies päätti asentaa ikkunaansa verhotangon. Kesken asennustöiden hänen otteensa lipsahti ja akkuporakone räiskähti ikkunan läpi peltikatolle aiheuttaen kovan äänen. Myöhemmin mies sai tietää, että maailmalla kiertää kansainvälinen uutinen epäillystä räjähdyksestä Södermalmissa, ja että hänen tohelointiaan on ehditty epäillä saman päivän aikana terroristipommitukseksi, panttivankidraamaksi ja että hänen on uskottu seisovan ikkunassa ase kädessään.

Mursun luontainen käytös ilmastonmuutoksen syytä?

"Kansainvälisissä uutisissa on viime päivinä ihmetelty arviolta noin 35 000 mursun laumaa, joka on noussut rannalle luoteisessa Alaskassa."

-Täysin luontainen ja iänkaiken esiintynyt ilmiö, vanhimmatkin  luontodokumentit  todistavat sen.

"Toisin kuin hylkeet, mursut eivät kykene uimaan loputtomiin vaan tarvitsevat taukoja."

Leonardo DiCaprio YK ilmastolähettilääksi

Ensi viikon tiistaina alkaa New Yorkin ilmastohumppa,

jo ties kuinka mones järjestyksessään jossa saadaan sovittua seuraavan kokouksen sijainti ja päivämäärä.

http://www.foxnews.com/entertainment/2014/09/16/united-nations-names-leo...

 

Ykköstupruttelijoista esim. Australia, Kiina, Intia, Saksa ja Kanada eivät edes vaivaudu paikalle vaikka YK pääsihteeri vaatiikin pyörtämään kutsusta kieltäytymiset.

 

Politiikan viihdytysjoukot

 

Sodan aikana on aina käytetty viihdytysjoukkoja pitämään yllä taistelutahtoa ja kääntämään hetkeksi huomio maailman pahuudesta toisaalle. Nyt Ukrainan sotatilanteen, Syyrian ja Irakin taisteluiden sekä taloudellisen epävarmuuden aikana uudet viihdytysjoukot näyttävät koostuvan pitkälti poliitikoista. Osa heistä on oma-aloitteisesti päättänyt viihdyttää ja osa tekee sitä tahtomattaan.

EU kaavailee sähkönkäyttökieltoa

No more vacuum cleaners, no more hair dryers, no more kettles, no more smart phones,

no more mitään elämää helpottavia hilavitkuttimia,

paitsi mikrowave potut...    aaaaahh... nillä me eurooppalaiset yksin pelastamme maailman...

Ilmastoalarmismilla on hintansa, vasta pian koko maailma nauraa kuin viiden pennin humma, EU:ssa mitään ei myönnetä, kostoksi kielletään kaikki, Margariitta Koskettaja tuskin tarkoitti tätä kun lanseerasi antropogeenisen globaalin lämpeämisen työkaluna brittien energiariiippuvuutta vastaan.

Eräretkeilijän osto-opas

Syssy on taas tulossa ja reppureissaajat haaveilevat erätulista loimulohineen kera itse poimittuine sienineen, paatuneinkin ekocity-ihminen salaa haaveilee  vesisateessa värjöttelystä kaikinpuolin ankeissa olosuhteista ihan vain osatakseen taas arvostaa sitä kaikkea länsimaista hapatusta jonka ympäröimänä hän elää ja jota hän vihaa.

 

-vaeltajan liike-energiasta (heilunta) lataantuva digitaalinen kompanssi, jos et jaksakaan liikkua niin kompanssissä on ns. limb-mode toiminto, takakannen alla perinteinen mekaaninen kompassi.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä